Wat doen wij?

Omdat wij al heel wat jaren in het vakgebied zitten, en veel trainingen volgen zijn wij echte experts. Onze passie is ons vak, en dat stralen wij uit naar onze klanten. Wij streven ernaar iedere klant gelukkig te maken. En hem of haar de uitstraling te geven die bij hem of haar past.

Knippen

Voorafgaande aan de behandeling vindt er een adviesgesprek plaats waarbij op uw wensen en gewoontes wordt ingegaan. Onze brede kennis en jaren lange ervaring staan garant voor vakkundig advies. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar de conditie van uw haar uw persoonlijkheid en uw gezichtsvorm, omdat dit nog belangrijker is dan de modetrends.

Tijdens het wassen ondergaat u een hoofdmassage met onze verzorgende haarbaden en als u het prettig vindt kunt u tegelijkertijd genieten van onze stoelmassage.

Kleuren

Op het gebied van haircare en styling en color werken wij met producten van Artistique. Diep, sprankelend en echt… dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crème basis.

Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Artistique biedt een perfect synergie-systeem met buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging. Het Colour System van Artistique biedt u levensechte kleuren. Ook voor de heren hebben wij prachtige haarkleuringen, ze zijn zo echt dat niemand zal zien dat u uw haar gekleurd heeft. Bent u er nog niet aan toe om grijs te worden is dit de oplossing.

Styling

De styling van Artistique bestaat uit hoogwaardige trendy stylingproducten waarvoor mede gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De styling is veelzijdig en inspirerend. Laat je fantasie gerust op hol slaan en maak gebruik van je creativiteit! Met de styling kun je alle kanten op, van mat tot glanzend.

● Parabenen vrij
● Siliconen vrij
● Vrij van dierlijke ingrediënten
● Met natuurlijke ingrediënten
● Met huidbescherming

Naast deze lijn werken we met de stylingslijn van Mediceuticals. “Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. De dermatologische en unieke styling producten van Mediceuticals brengen en houden je haar en hoofdhuid in een optimale conditie. De haarproducten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Advies & tips

Om het geheel compleet te maken geven wij u bij uw behandeling een advies en tips hoe u zelf thuis de coupe het beste in model kunt houden, Zodat u er iedere dag geweldig uitziet.

De klant staat bij ons vooraan. Wij streven naar het beste resultaat, samen met u. Zodat u de uitstraling krijgt die u verdient!